Využitie softvérových aplikácií pri riadení katastrofického poistného rizika - Krátka, Zuzana, 1968-
Katastrofické poistné riziko. Nízka frekvencia a silný dopad rizika. Podstata riadenia poistných rizík. Softvérové aplikácie využívané pri riadení katastrofického rizika. CatNet, CRESTA a Platform Data Global Risk.