Súčasný španielsky ekonomický jazyk - Spišiaková, Mária, 1973-
Charakteristika súčasného španielskeho ekonomického jazyka. Slovotvorba (morfologická aj sémantická), výskyt výpožičiek, predovšetkým anglicizmov, používanie metafor (lexikalizovaných a okazionálnych) a iných frazeologických spojení a výrazov.