Procesné riadenie ako cesta k uplatňovaniu princípov Good Governance - Sedláková, Slavka
Využitie výhod procesného riadenia vo verejných organizáciách pri napĺňaní podstaty a princípov Good Governance, v aplikácii na podmienky verejnej správy v Slovenskej republike.