Contemporary Leadership in the Context of Multiculturalism Challenges for Human Resource Management - Knap Stefaniuk, Agnieszka
Základné črty a schopnosti súčasných vodcov v multikultúrnom prostredí. Leadership ako kľúčový faktor moderného riadenia ľudských zdrojov. Výzvy v súčasnom riadení ľudských zdrojov. Manažment multikulturalizmu a rozmanitosti.