<The> Role of Leadership in Contemporary Organizations as a Challenge in the 21 st. Century - Knap Stefaniuk, Agnieszka
Vymedzenie pojmu vodcovstvo, jeho podstata a zmysel. Determinanty vplývajúce na vodcovstvo. Kompetencie moderných vodcov, ich vlastnosti a schopnosti.