Working Conditions and Flexicurity Measures as Key Drivers of Economic Growth: Empirical Evidence for Europe - Noja, Gratiela Georgiana
Návrh všeobecného rámca hodnotenia pracovných podmienok v Európe a súvisiace opatrenia flexiistoty ako hlavné hnacie sily hospodárskeho rastu.