Kvalita služieb ubytovacích zariadení ako faktor odporúčania hostí v krajinách Vyšehrádskej skupiny - Novotný, Roman
Overenie predpokladu existencie signifikantnej asociácie hodnotenia vybraných znakov kvality ubytovacieho zariadenia, zhmotňujúcich sa v kvalite na percento odporúčania.