Human Resource, Financial Market Development and Economic Growth in Saudi Arabia: a Role of Human Capital - Mahmood, Haider
Ľudský kapitál ako kľúčový faktor pri určovaní a urýchlení hospodárskeho rastu v modernom veku. Analýza dopadu ľudských zdrojov a rozvoja finančného trhu na ekonomický rast Saudskej Arábie pomocou údajov z rokov 1970-2017 a uplatnením metód autoregresívneho rozloženia.