Digital Tourism as a Key Factor in the Development of the Economy - Watkins, Mark
Analýza vplyvu digitálneho rozvoja na odvetvie cestovného ruchu. Výhody informačných technológií pri podpore e-cestovného ruchu. Rozvoj e-cestovného ruchu je spojený s tým, že dnešný svet si nemožno predstaviť bez rôznych prenosných technických prostriedkov. Možnosti internetu sú príťažlivé pre potenciálnych turistov tým, že sa môžu úplne nezávisle oboznámiť s krajinou, ktorú majú v úmysle navštíviť, dozvedieť sa o pamätihodnostiach a hoteloch a získať dojem o miestnych životných podmienkach.