Multiplicative Model of Return on Assets In Evaluation of Company’s Financial Security - Nikolay, Zimin E.
Definícia finančného zabezpečenia na základe integrovaného prístupu, vrátane potenciálnych zdrojov, cieľov a právnych predpisov. Výsledkom záujmov finančného manažmentu spoločnosti ako hlavného predmetu systematizácie finančného zabezpečenia sú formulované úlohy spoločnosti.