Predĺžená lehota na podanie daňového priznania, elektronická komunikácia so správcom dane - Boráková, Marta
Lehoty na podanie daňového priznania u fyzických osôb upravuje § 49 ods. 3 písm. a) a b) zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v z. n. p. (ďalej len „ZDP“). Termíny, ktoré citovaný zákon stanovuje na podanie daňového priznania sú 31. marec, 30. jún a 30. september. Povinnosti súvisiace s týmito termínmi. Ilustračné príklady.