Position of the Industry 4.0 Concept in Selected Countries of the World - Richnák, Patrik, 1988-
Rozvoj a definícia Priemyslu 4.0 (Industry 4.0) a štvrtej priemyselnej revolúcie, ktorá je charakterizovaná pojmami automatizácia, digitalizácia a štandardizácia. Analýza aplikácie konceptu Priemysel 4.0 na národnej úrovni v Holandsku (Smart Industry), Francúzsku (Industrie du Futur) a Číne (Made in China 2025).