Trick or Treat? The Effect of IMF Programmes on Mobilising FDI in CESEE Countries - Andrijić, Marijana
Prevažne katalytické účinky programov MMF na priame zahraničné investície. Zoznam kľúčových štúdií o katalytických účinkoch účasti v programe MMF na kapitálové toky. Analýza vplyvu programov MMF na PZI v 17 krajinách strednej, východnej a juhovýchodnej Európy v období 1990-2013 - bez ohľadu na použitú metódu sú účinky negatívne.