Has CEFTA Increased Members' Mutual Trade? Evidence with an Enlarged Set of Plausibly Exogenous Instruments - Petreski, Marjan
Meranie vplyvu Stredoeurópskej dohody o voľnom obchode (CEFTA) v jej dnešnom zložení (Albánsko, Bosna a Hercegovina, Kosovo, Macedónsko, Moldavsko, Čierna Hora, Srbsko) na vzájomný obchod členov v období 1996-2015 pomocou rozšíreného súboru plauzibilne exogénnych nástrojov. Endogénnosť CEFTA. Rozvoj obchodu v bloku krajín CEFTA. Obchod medzi CEFTA a EÚ.