Circular Economy as a New Managerial Approach - Hanuláková, Eva, 1964-
Podstata kruhovej ekonomiky a niektoré jej aspekty, ktoré sú považované za nevyhnutné z hospodárskeho, podnikového a sociálneho hľadiska. V nadväznosti na vyššie uvedené, snaha o prezentáciu kruhovej ekonomiky z hľadiska podnikateľskej sféry v slovenských podmienkach.