Všeobecná vs. trhová hodnota nehnuteľnosti z pohľadu prienikov metodiky ohodnocovania v Slovenskej republike a v zahraničí - Púchovský, Branislav
Trhová hodnota a oceňovanie na báze hodnôt, ktoré nemožno považovať za trhové. Princíp najvyššieho a najlepšieho využitia.Tri piliere (metódy) ohodnotenia: nákladový spôsob, výnosový spôsob, porovnávací spôsob. Metódy, ktoré ponúka slovenská vyhláška. Obsahová náplň štandardov.