Lack of Technically Educated Graduates - A Threat to the Czech Economy - Nováková, Vladimíra
Vývoj počtu vysokoškolských študentov v Česku v období 2010-2017 podľa odborného zamerania, sústavný pokles študentov technických smerov. Príklady programov na pritiahnutie mladých záujemcov.