Practicing Information Security Management System in E–Commerce - Korček, František
Systém riadenia bezpečnosti informácií nie je v elektronickom obchode veľmi využívaný a tým ponecháva procesy, ohrozené rizikom bezpečnosti informácií. Skúmanie rozdielov v používaní bezpečnostných systémov a ich účinnosti medzi tými podnikmi elektronického obchodu, ktoré posudzujú a tými, ktoré neposudzujú riziká informačnej bezpečnosti.