Redefining the Management Roles: Response to Digital Networking and Access to a Large Amount of Information - Strugar Jelača, Maja
Klasifikácia rolí manažmentu (Mintzberg): interpersonálne, informačné a individuálne. Teória spracovania informácií. Teoretický inovatívny rámec rolí manažmentu ako odpoveď na zmeny v digitálnej ére. Vzťah medzi rolami manažmentu a stupňom inovácie v organizácii - výsledky dotazníkového prieskumu v Srbsku.