Suspension of Employee´S Duties As a Result of Temporary Incapacity for Work in Accordance With Slovak Legal Regulations - Treľová, Silvia
Analýza problematiky nárastu a trvania dočasnej pracovnej neschopnosti, ktorá sa riadi určitými právnymi úpravami. Článok sa zameriava najmä na uplatnenie nároku na finančnú kompenzáciu počas pracovnej neschopnosti, keďže pre chorého zamestnanca má z hľadiska živobytia nezastupiteľný význam.