Katedra poisťovníctva Národohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave oslavuje 20. výročie svojho založenia - Pastoráková, Erika, 1972-
Informácia o workshope Katadry poisťovníctva, ktorý sa konal 25. apríla 2018 pri príležitosti 20 výročia jej založenia.