Central Counterparties: Addressing the Too-Big-To-Fail Problem in Central Clearing - Országhová, Lucia, 1982-
Hlavné prvky mechanizmu absorpcie straty a CCP, úloha stimulov a legislatívna diskusia v EÚ o vhodnom rámci pre odolnosť, ozdravenie a riešenie konfliktov centrálnych zmluvných strán.