Implications of e-Commerce for Central Banking: a Review - Fabo, Brian
Analýza potenciálnych dôsledkov elektronického obchodu pre centrálne banky vo všeobecnosti a najmä Národnej banky Slovenska. Analýza súčasnej situácie a perspektívne vyhliadky.