Impact of Tax Burden on the Business Environment and Foreign Direct Investment in V4 Countries - Bieliková, Alžbeta
Vplyv daňového zaťaženia na kvalitu podnikateľského prostredia a objem priamych zahraničných investícií v krajinách "Vyšehradskej štvorky". Je odôvodnené, že kvalita podnikateľského prostredia znamená dobré podmienky pre slobodné podnikanie a zároveň vytvára predpoklady pre dlhodobú konkurencieschopnosť krajiny v celosvetovom meradle.