Political Consent in Eastern EU Countries: a Macroeconomic Perspective - Liotti, Giorgio
Analýza vzťahu medzi dôverou v národné politické inštitúcie a makroekonomickým výkonom v dlhodobom horizonte vo východných krajinách EÚ.