Zmeny v ZDP a 13. a 14. plat - Valterová, Ivana
Novela zákonníka práce, zákon č. 63/2018 Z. z., ktorého súčasťou sú novo zavedené peňažné plnenia, ktoré môže zamestnávateľ poskytnúť za prácu pri príležitosti obdobia letných dovoleniek (tzv. 13. mzda) a za prácu pri príležitosti vianočných sviatkov (tzv. 14. mzda). Úprava v zákonníku práce, zákone o štátnej a verejnej službe. Úprava v zákone o dani z príjmov. Úprava v poistných zákonoch.