Nároky zamestnancov pri platobnej neschopnosti zamestnávateľa - Martončíková, Petra
Problematika platobnej neschopnosti zamestnávateľov. Legislatívne riešenia na podporu takýchto zamestnávateľov. Príspevok na podporu udržania pracovných miest. Dávky garančného poistenia. Sadzba poistného na garančné poistenie.