Dopady zmien v poskytovaní aktivačného príspevku a príspevku na bývanie v rámci pomoci v hmotnej núdzi - Škobla, Daniel
Pomoc v hmotnej núdzi a aktivácia. Trendy po roku 2014 vo svetle kvantitatívnych dát. Pomoc v hmotnej núdzi z perspektívy úradov PSVR. Koexistencia s inými nástrojmi APTP a s národnými projektmi. Poplatky za komunálny odpad a „staré dlhy“.