Podpora zamestnávania občanov so zdravotným postihnutím - Petríková, Lucia
Zákonná povinnosť zamestnávateľa zamestnávať zamestnanca so zmenenou pracovnou schopnosťou na vhodných pracovných miestach. Chránená dielňa a chránené pracovisko. Dôvod zriadenia chránenej dielne a chráneného pracoviska. Priznanie postavenia chránenej dielne alebo chráneného pracoviska. Príspevok na zriadenie chránenej dielne. Príspevok na udržanie osoby so zdravotným postihnutím v zamestnaní. Príspevok občanovi so zdravotným postihnutím na samostatnú zárobkovú činnosť.