Ako kontrolovať zamestnancov a nestratiť pri tom vzájomnú dôveru - Jarošová, Jana
Kontrola je popri plánovaní, organizovaní a vedení jednou zo základných manažérskych úloh. Kontrola má v organizácii nemalý význam a netreba si ju spájať s nedostatkom dôvery vedúceho voči zamestnancom. Jej nadmerné vykonávanie však môže narušiť vzťahy, demotivovať a aj zhoršiť výkonnosť zamestnancov. Ako kontrolovať.