Management of Multicultural Teams – Selected Issues - Gawron, Iwona
V dnešnom obchodnom svete pri globálnej expanzii podnikov spoločnosti očakávajú, že ich zamestnanci, ak bude potrebné, budú ochotní pôsobiť aj v zahraničí. Manažéri rôznych pracovných tímov si musia uvedomiť, že dobrá komunikácia, dôvera, normy a perfektne navrhnutá organizačná kultúra sú dôležité aj v prostredí multikultúrnych tímov.