Implementation of the Caux Round Table’s Principles for Business in Small and Medium-Sized Enterprises - Ścibiorska, Izabela
Princípy podnikania, ktoré sa vyvíjali počas okrúhleho stola Caux, a ich otestovanie na poľských a nemeckých malých a stredných podnikoch. Overovanie hypotézy, či na základe zintenzívnenia obchodných kontaktov prišlo aj k podobnému správaniu v sociálnej korporátnej zodpovednosti podnikov.