Factors Affecting the Performance of Enterprises and Their Impact on Macroeconomic Indicators of the Business Environment of Slovakia - Teplická, Katarína
Zdôraznenie trendu rozvoja základných inštitútov podnikania v porovnaní s krajinami v EÚ prostredníctvom analytických a grafických metód na hodnotenie vplyvu základných inštitútov v podnikaní. Štatistické výsledky poukázali na odchýlku minimálnej mzdy približne o 24% prostredníctvom regresnej analýzy.