Vliv věkové struktury obyvatelstva na výskyt a léčbu chronických onemocnění v rámci Evropy - Kopecká, Lucie
Analýza vzťahu medzi vekovou štruktúrou obyvateľstva a výskytom a liečbou chronických ochorení vo vybraných krajinách Európy pomocou viacrozmerných štatistických metód pomocou využitia programov EXCEL, STATISTICA a R.