Dochádzanie za prácou v SR: Interakčný priestorový ekonometrický model - Žudelová, Martina
Modelovanie mobilitných tokov v kontexte priamych a nepriamych dopadov. Zhodnotenie dochádzania za prácou v podmienkach SR s použitím interakčného priestorového ekonometrického modelu.