Zelená infraštruktúra ako cesta záchrany včiel - Turčáni, David
Globálne negatívne trendy v strate biodiverzity a úbytok včely medonosnej. Možná odpoveď na úbytok opeľovačov. Tradičné zdroje včelej pastvy. Ochrana prírody v réžii včelárov. Mestá ako refúgiá pre včely. Príklad mestského včelárenia z Nórska.