Dôležitá úloha komunitného centra vo vzdelávaní detí z marginalizovaných skupín - Koreňová, Soňa
Náhľad na problematiku komunitných centier a ich prepojenie so vzdelávaním detí z marginalizovaných skupín. Teoretické informácie súvisiace so založením a fungovaním komunitných centier, ako aj úspešný príklad využitia komunitného centra vo vzdelávaní detí z marginalizovaných skupín a pri zlepšovaní ich výchovno-vzdelávacích výsledkov v praxi.