[Vytváranie a zhodnocovanie potenciálu znalostnej spoločnosti] - Gonda, Vladimír
Recenzia na monografiu, ktorá sa zaoberá skúmaním otázok spojených s rozvojom znalostnej ekonomiky a znalostnej spoločnosti.