Návrh implementácie stratégie USZP v podniku MSM Holding, s.r.o. v kontexte Národnej ceny SR za spoločenskú zodpovednosť - Antolová, Veronika
Modelovanie implementovania stratégie USZP v podniku MSM Holding, s.r.o. na základe dostupných informácií priamo z prostredia podniku tak, aby bol podnik vedený k ďalšiemu rozvoju, aby bola upevňovaná jeho stabilita na trhu a zároveň ctil posolstvo spoločensky zodpovedného podnikania.