Možnosti riešenia sucha na Slovensku - Orfánus, Tomáš
Sucho ako rizikový faktor pre národné hospodárstvo, jednotlivca ako aj pre ochranu životného prostredia. Postoj človeka k vodným zdrojom. Kontroverzné a nebezpečné myšlienky o privatizovaní vodných zdrojov a obchodovaní s vodou ako komoditou. Vývoj témy riadenia sucha na Slovensku. Národný dialóg o suchu. Projekt DriDanube. Sucho v našich regiónoch.