Nadrozmery: nerozhoduje čas, ani vzdialenosť - Brezovský, Jozef
Špecifiká prepravy nadrozmerného nákladu. Neštandardná preprava. Dôležitosť prípravy a plánovania. Vysoké nároky na bezpečnostné opatrenia. Komunikácia so zákazníkom. Problematická cenotvorba.