Obal - výkladná skriňa e-shopov - Křížová, Iveta
Obal ako spoľahlivý nástroj povedomia o značke. Boj o zákazníka a neustále skvalitňovanie ponuky a služieb. Obal v rukách marketérov. Stávka na emócie spotrebiteľov. Možnosť zaslania tovaru ako darček. Rýchlosť doručenia. Druhotné využitie obalu a recyklácia. Testovanie možnosti doručenia balíkov do kufrov automobilov.