WMS: výhody pre celú firmu - Brezovský, Jozef
Systém pre riadenie skladu (WMS - Warehouse Management System) - vhodný predovšetkým pre väčšie sklady, komplikovanejšie procesy a špecifické požiadavky zákazníkov. Jednotné informácie. Nástroj, ktorý pomáha zlepšovať interné procesy a umožňuje ich štandardizáciu.