Poistenie: kvalitná zmluva znižuje nečakané riziká - Brezovský, Jozef
Význam poistenia logistických nehnuteľností pri eliminácii rizík a nečakaných udalostí. Ponuka poisťovne prispôsobená požiadavkam klienta. Najväčšie obavy firiem pred požiarmi a explóziami. Dôležitosť aktualizácie poistnej zmluvy pri zmenách. Cena poistenia závislá od individuálnej požiadavky na poistné krytie. Najlepším je tzv. All Risk poistenie.