Slováci chcú privátne bankovníctvo
Aktuálna situácia na Slovensku v oblasti ponuky služieb privátneho bankovníctva. Hlavné podmienky, aby sa človek mohol stať klientom privátneho bankovníctva. Nároky privátnych klientov versus čo všetko poskytuje banka. Nový fenomén "priemium banking segment" ako určitý medzistupeň medzi tradičným prístupom k bežným klientom a tzv. VIP v privátnom bankovníctve. Porovanie slovenských bánk ohľadom starostlivosti o klienta v privátnom bankovníctve.