Ženy táhnou byznys nahoru - Křivanová, Kateřina
Výhody zamestnávania žien podľa niektorých výskumov a štúdií. Ženy sú lepšie manažérky ako muži. Ženy sú dobré v multitaskingu. Ženy sú veľmi odolné. Ženy menia pracovné prostredie. Ženy vedia nadchnúť svojich zamestnancov. Ženy prinášajú inovácie. Ženy dokážu lepšie zhodnotiť peniaze.