Zásada zákazu diskriminácie v B2B vzťahoch - Hlobíková, Daniela
Možnosti aplikácie všeobecnej právnej zásady európskeho práva – zásady rovnosti, respektíve zásady zákazu diskriminácie v horizontálnych právnych vzťahoch medzi podnikateľskými subjektmi. Otázky zákazu diskriminácie v súťažnom práve.