Reconciliation? ... New Ways of Thinking in Doing Business Currently - Tarišková, Natália, 1973-
Analýza súčasného stavu myslenia o kompetentnosti a kompetenčnom modeli vo verejnom sektore a všetkých druhoch podnikania (ziskových aj neziskových). Kultúrne rozdiely, diverzita, kultúrna rekonsiliácia a 7-bodová kultúrna matica (Trompenaar, Hampden-Turner) v podmienkach Ekonomickej univerzity v Bratislave - výsledky výskumu medzi študentmi predmetu Interkultúrny manažment na Fakulte podnikového manažmentu.