Investments in Cryptocurrencies: how Risky are they? - Málek, Jiří
Analýza rozdelenia pravdepodobnosti výnosov denných údajov štyroch kryptomien (Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin). Základné informácie o všetkých štyroch kryptomenách.