Daňové aspekty zamestnaneckých benefitov na Slovensku - Andrlík, Břetislav
Odmeňovanie prostredníctvom zamestnaneckých benefitov. Zamestnanecké benefity, občas nazývané aj zamestnanecké výhody, predstavujú v súčasnosti, okrem kedysi bežných finančných ohodnotení a peňažného odmeňovania, najmä rôzne spôsoby nepeňažného odmeňovania.